Kommunpolitiken

Lars Ohly kommenterar Fords försäljningsplaner

-Svenska staten bör därför gå in som delägare. En möjlighet som bör undersökas är om norska staten är intresserade av ett eventuellt delägarskap, säger Lars Ohly. I varje fall bör Anders Borg snarast ta kontakt med sin norska kollega Kristin Halvorsen för att diskutera saken.

– Jag tror på det industriella kunnandet på alla nivåer inom Volvo. Bilindustrin kan med rätt inriktning utgöra en viktig framtidsindustri för Sverige. Vi får inte kasta bort mänskliga resurser och kunskaper när lågkonjunkturen står för dörren. Om jobb åt alla ska bli möjligt krävs det att regeringen tar sitt ansvar, avslutar Lars Ohly. 
Kontakt: Kristoffer Housset, pressekreterare till Lars Ohly 076-1454202
 
 
 
 
 
 

Dela den här sidan:

Kopiera länk