Kommunpolitiken

Pressmeddelande ang Kronogården i Trollhättan

Händelserna på Kronogården i Trolhättan är inte okända i vår region och inte minst för våra lokala politiker, tjänstemän, och trollhätteborna. Jag har alltid tyckt att problemen på Kronogården och Lextorp är en angelägenhet för hela Tollhättan och så är det för de andra stadsdelarna också. Därför kommer jag att ställa upp på vår socialchef Said Niklunds uppmaning att anmäla sig på Mötesplatsen vid Kronogårds torg för att hjälpa till med att bryta den negativa utvecklingen i stadsdelen Kronogården.

  
 
 
Jag som vänsterpartist, invandrare, förälder och en trollhättebo vill genom detta ta mitt ansvar och hoppas att fler än jag gör detsamma för att hjälpa ungdomarna i Kronogården och Lextorp så att dessa får en ljusare framtidstro, att de äldre i Klockargården ska känna sig trygga och att föräldrarna i området skall känna att de har vårt stöd.
 
Jag har redan varit på mötesölatsen och sett till att en lista är ordnat så att man kan skriva på sitt namn. Det kommer att ligga på Kronogårdens hemsida och Trollhättans hemsida också. Vi måste skapa mötesarenor där alla kan få träffas.
Hoppas att många särskillt mina kamrater skriver sig på listan.
Hoppas på en fredfull och solidarisk värld.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dela den här sidan:

Kopiera länk