Kommunpolitiken

Folkrörelse för Kronogården och Lextorp

Jag har alltid tyckt att problemen på Kronogården och Lextorp är en angelägenhet för hela Tollhättan och så är det för de andra stadsdelarna också. Därför kommer jag att ställa upp på vår socialchef Said Niklunds uppmaning att anmäla sig på Mötesplatsen vid Kronogårds torg för att hjälpa till med att bryta den negativa utvecklingen i stadsdelen Kronogården.

 

       Jag som politiker, invandrare, förälder och en trollhättebo vill genom detta ta mitt ansvar och hoppas att fler än jag gör detsamma för att hjälpa ungdomarna i Kronogården och Lextorp så att dessa får en ljusare framtidstro, att de äldre i Klockargården ska känna sig trygga och att föräldrarna i området skall känna att de har vårt stöd. Hoppas att många ställer upp.Vi måste skapa mötesarenor där alla kan få träffas. Drömmer om en fredfull och solidarisk värld.  

 

Fahimeh Nordborg

Dela den här sidan:

Kopiera länk