Kommunpolitiken

Ha roligt och trevligt med Vänsterpartiet i Trollhättan!

Det är nämligen så att vi träffas, har roligt och debatterar runt olika tema och kulturarrangemang. Allt enligt önskemål och intressen av våra medlemmar. Det ska inte bara vara politik som förenar folk. O nej! Det ska vara kul grejer som smälter samman vårt kamratskap.

Vad sägs om liten demonstration hur man bakar nyttigt bröd på surdeg? Eller information om en vänort i Tjeckien – i Europas hjärta? Eller varför inte resonera runt singellivet? Varför har Sverige mest singelhushåll i världen?

 

Lockar det kanske med intressant historia om Arboga? Eller varför inte lyssna på föredrag om klimatet? Hur är det att spela golf? Listan kan göras oändlig…

Ja, roligt ska man ha! Vi utformar våra träffar runt det som intresserar folk. Kom till oss låt dig inspireras!

Hjärtligt välkomna! / Vänligen Jonas med styrelsen

Dela den här sidan:

Kopiera länk