Kommunpolitiken

Vänsterpartiet är emot restaurangpråmen

Samtidigt föreslog vi ett kompromissalternativ att ersätta redan uppstartad barverksamhet på pråmen med att ett café med kiosk. Detta utan serveringstillstånd till allmänheten av starköl, vin och spritdrycker. Vi välkomnar servering av fika, glass, mackor, räksmörgåsar, läsk m m utan alkoholhaltiga drycker. En sådan servering borde även ha begränsade öppettider så att man inte stör båthamnsgäster.

Miljönämnden kopplade ihop sitt sammanträde med studiebesök på Lillesjöverket i Uddevalla. Detta är Sveriges modernaste och verkningsgraden ligger på imponerande 95%. Detta att jämföra med t ex förbränningsanläggnigar i Italien som når endast 30% verkningsgrad. Det var ett mycket trevligt studiebesök som bevisade för oss alla att det finns positiva miljötrender i vårt samhälle.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk