Kommunpolitiken

Man ska använda tekniken på rätt sätt

David Jansson (M) ger en osann bild av oss vänsterpartister när han påstår att jag är emot all teknik. Jag menade i min insändare att man ska använda tekniken på rätt sätt. Ett exempel på att man inte använder tekniken på rätt sätt är att David Jansson nästan alltid har sin bärbara dator med sig även på våra politska möten. Det gör att han inte hänger med på de beslut som fattas.

  

Ett exempel är när ärendet om byggandet av bandyhallen i Trollhättan var uppe i kommunfullmäktige. Just vi vänsterpartister sa nej till byggandet av bandyhallen, vilket David Jansson tydligen ännu inte fattat. Hans parti röstade för byggandet av bandyhall så man kan undra vem som sitter i knät på vem. För övrigt håller jag med Anna (ttela 22 september) om att det är tidskrävande att behöva kolla 30 elevers mobiler. Sen vill jag fråga den Nytänkande läraren (ttela 24 september) om råd om hur jag ska lära ut Pythagoras sats med mobiler.

 

 

Fahimeh Nordborg

Mattelärare. Ledamot i Utbildningsnämnden (V)

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk