Nyheter

Vänsterpartiet i Trollhättan hade rätt i SAAB-frågan

saab92-199Vi har alltid trott på SAAB. Ingen kan ta den kompetens och kunskap som de SAAB anställa  besitter ifrån dem. Vi delar glädjen av denna seger med alla som jobbar på SAAB och hoppas på en bra framtid för detta enastående bilmärke. Nästa steg är det att producera el-bilar och visa för de som tvivlade på SAAB´s framtid.

Vi har alltid trott på SAAB. Ingen kan ta den kompetens och kunskap som de SAAB anställa  besitter ifrån dem. Vi delar glädjen av denna seger med alla som jobbar på SAAB och hoppas på en bra framtid för detta enastående bilmärke. Nästa steg är det att producera el-bilar och visa för de som tvivlade på SAAB´s framtid.

Jag gläds bara åt att alla Saab-jobbare nu får chansen att visa vad de kan.

Fahimeh Nordborg/gruppledare för v i Trollhättan

Dela den här sidan:

Kopiera länk