Nyheter

Det visade sig att satsningen var mot skollagen

ttela_70x70_16_110x110_3_110x110Det stod i ttela idag att conceptet Världsklass var mot skollagen. När förslaget var uppe i nämnden i vintras var vi det enda partiet som motsatte sig förslaget. Det finns protokoll på det. Jag ville att pengarna skulle delas i verksamheten och användas som det sommarskolevariant som vi har föreslagit och fått igenom.

Det stod i ttela idag att conceptet Världsklass var mot skollagen. När förslaget var uppe i nämnden i vintras var vi det enda partiet som motsatte sig förslaget. Det finns protokoll på det. Jag ville att pengarna skulle delas i verksamheten och användas som det sommarskolevariant som vi har föreslagit och fått igenom.

Återigen lyssnar man inte på mig i utbildningsnämnden och ser konsekvenserna.

Jag hoppas att väljarna i Trollhättan ger oss större makt i Trollhättan om man vill få ordning på skolan i Trollhättan.

/Fahimeh

Dela den här sidan:

Kopiera länk