Nyheter

Världens bästa sjukvård

15 maj är det omval i regionen för Västra Götaland. Gå och rösta!

Vänsterpartiet vill att Sverige ska ha världens bästa sjukvård. Om det ska bli möjligt, då måste också de skattepengar som vi betalar till sjukvård gå till just sjukvård. Så är det inte idag. Varje år hamnar minst 4 miljarder skattekronor någon helt annanstans. Istället för att betala sjuksköterskor åt patienter så betalar våra skattepengar poolskötare åt aktiespekulanter. Sverige har nämligen beslutat att vem som helst som har pengar får köpa svensk sjukvård. Det är ett beslut som vi är nästan ensamma om i hela världen.

Vill du veta mer?

Världens bästa sjukvård

På vår kampanjsida kan bl a du läsa mer om hur mycket pengar som försvinner i vår kommun samt myter om privat vård.

Skriv en kommentar