Studier

Distriktets studiecirkel fortsätter

Distriktets studiecirkel fortsätter med oförändrad styrka under hela våren. Med hjälp av boken På tröskeln till morgondagen har vi hittills behandlat partiets historia, våra ideologiska rötter, ekonomisk politik och feminism. Träffarna har varit välbesökta och inspirerande, inte minst efter goda insatser från de duktiga föreläsarna Patrik Helgeson, Ulla Andersson och Ida Legnemark. De fortsatta träffarna bjuder på fler intressanta föreläsare och som vanligt är det helt okej att hoppa på enstaka träffar utan att ha läst boken. Samtliga träffar kommer att hållas på Folkets Hus i Vänersborg. Tiderna kan eventuellt variera något på grund av föreläsarnas möjlighet att hinna med hemtransporter. Håll utkik på distriktets hemsida (alvsborg.vansterpartiet.se) för aktuell information om tider.

Varmt välkomna!

23 februari kl. 17.30
Miljöpolitik med Jens Holm, tidigare EU-parlamentariker och numera riksdagsledamot med tydlig miljöprofil

26 mars 18.00
Utrikespolitik med Hans Linde, utrikespolitisk talesperson

April (datum ej spikat ännu)
Organisation och organisering med Aron Etzler, tidigare chefredaktör för Flamman och numera nyvald partisekreterare

21 maj 18.00
Avslutning och framåtblick med Jonas Sjöstedt, nyvald partiledare

Plats: Folkets Hus i Vänersborg

Kommentarer är avstängda.