Nyheter

Ny partilokal

Olof Palmes gata 13 blir Drottninggatan 21!

Nu har vi äntligen flyttat in i vår nya partilokal på Drottninggatan 21. Adressen till den nya partilokalen är Drottninggatan 21, vilket bara är ett stenkast till där vi huserade tidigare. Lokalen ligger på innergården ovanpå en garagelänga (se bild nedan). Man går igenom en port med vit marmor, över parkeringen till en dörr mitt på garagelängan.

Partilokalen vägbeskrivning

Enligt Tobias Sandberg som är ordförande i lokalföreningen kommer den nya partilokalen  att bli en nytändning för både Vänsterpartiet och Ung Vänster i Trollhättan. Förhoppningen är att lokalen ska användas till mycket mer än bara möten ett par gånger i månaden.

IMG_1595

Från vänster: Tobias, Eva och Mattias. Några av alla kamrater som har hjälpt till i flytten och som gjort i ordning i partilokalen.

Skriv en kommentar