Nyheter

Vänsterpartiet i Trollhättan söker politisk sekreterare

Som politisk sekreterare stödjer du de förtroendevalda inom sakpolitiska områden. I uppdraget ingår att både arbeta strategiskt och långsiktigt men även hantera dagsaktuella politiska ärenden. Du är en viktig resurs att tillsammans med gruppen utveckla Vänsterpartiets politik i Trollhättan. Du kommer att arbeta nära Vänsterpartiets Kommunalråd då denna är din arbetsledare och du kommer även att samarbeta med kollegor i andra samarbetspartier s och mp.

Vi söker dig som har ett helhjärtat engagemang i vänsterpartiets hjärtefrågor i så väl välfärds- och jämställdhetsfrågor som miljö och klimatfrågor. Du är en vass skribent då det i dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa till med att skriva artiklar och insändare. Du ska även vara behjälplig i valarbetet 2018.

Du är kreativ, har god organisationsförmåga och är noggrann vid research och har grundläggande kunskaper i WordPress och sociala medier samt digitala verktyg.

Du trivs med att arbeta självständigt men är också en bra lagspelare. Du får gärna vara högskoleutbildad.

Erfarenhet från politiskt arbete eller uppdrag inom Vänsterpartiet samt inom kommunikation och media är högt meriterande. Likaså kännedom om utmaningarna som finns i Trollhättan med omnejd. Anställningen är 25 % av en heltidsanställning på 100 % fr.o.m 2017-09-01 eller enligt ÖK fram till 2018-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning. Kollektivavtal finns och arbetstiden är oreglerad. Arbetsplatsen är i Trollhättans Stadshus och heltidslönen är i enlighet med reglementet för arvoden och ersättningar till förtroendevalda i Trollhättan, 55 % av Kommunstyrelsens ordförandes arvode. Tycker du att uppdraget är spännande och intressant? Då kan du få veta mer om du tar kontakt med vår gruppledare Fahimeh Nordborg på mobilnummer:0705411906.

Sista ansökningsdag är 2017-08-01 och ansökningshandlingarna (CV och personligt brev) skickar du till: E-mail,  [email protected].

Du är välkommen med din ansökan.

Dela den här sidan:

Kopiera länk