Nyheter

Årsmöte 2018

Vänsterpartiet Trollhättan har haft årsmöte och noterar i sin rapport att ett ökat medlemsantal, utbildning och delaktighet summera det gångna verksamhetsåret. Blicken riktas nu mot ett valår som lokalt kommer att innehålla bland annat firande av Internationella kvinnodagen, öppna möten med stadens invånare och ett fortsatt socialistiskt, feministiskt och antirasistiskt arbete.

En stark och växande partiförening

Rossana Dinamarca, ordförande på årsmötet, tyckte det var kul att se så många deltagare. ”Detta tillhör nog de gånger som det varit flest på ett årsmöte”.

Föreningen växer. Lina Fryk Granat, partiföreningens ordförande, meddelade att ”vi har fått fler medlemmar än på mycket länge”. Även Elise Norberg Pilhem, medlem och distriktsordförande, ville visa sin uppskattning. ”Jag har aldrig upplevt en sådan positivt utveckling. Att många medlemmar vill vara aktiva. Det är ett gott betyg”.

Bra politiskt samarbete

Fahimeh Nordborg, kommunalråd, presenterade vår tid i majoritet. ”Vårt samarbete har varit bra för Trollhättan. Det ser vi på våra motståndares reaktioner i kommunfullmäktige och i många politiska sammanhang, men vi är samtidigt medvetna om de utmaningar som vi står inför, nämligen segregationen i hela Trollhättan, arbetslösheten, och otryggheten i vår stad. Vårt motstånd mot privatiseringar har retat gallfeber på oppositionen och SD”.

Fullmäktigelista antagen

Mattias Foldemark toppar listan. Han upplever att föreningen uttrycker ”ett behov av förnyelse”. Högt upp på listan finns tre helt nya namn, Lina Fryk Granat (plats 2) och Tobias Hval (plats 5), Tobias Egerzon (plats 6), bland toppkandidaterna.

Den avgående styrelsen vill rikta ett särskilt tack till alla medlemmar och till det stöd som givits under året som gått.

Nya styrelsen består av:

Lina Fryk Granat, Ordförande

Ordinarie:
Theres Hjalmarsson Nielsen
Viveca Lundahl
Tobias Egerzon
Mattias Lundström
Salima Daidan
Mikael Foldemark

Ersättare:
Suman Khan
Maiwor Grundh

Fullmäktigelistan i sin helhet:

 1. Mattias Foldemark
 2. Lina Fryk Granat
 3. Tobias Sandberg
 4. Fahimeh Nordborg
 5. Tobias Hval
 6. Tobias Egerzon
 7. Eva Sandberg
 8. Salima Daidan
 9. Anna Foldemark
 10. Kent Hörnlund
 11. Viveca Lundahl
 12. Bengt Johansen
 13. Maiwor Grundh
 14. Mikael Foldemark
 15. Kokab Faris
 16. KG Elf
 17. Hanna Nyberg
 18. Christer Bohm
 19. Elin Granat
 20. Elena Miyawaki
 21. Omar Mahmoud
 22. Linda Berggren Hjalmarsson
 23. Mattias Lundström
 24. Rossana Dinamarca

Dela den här sidan:

Kopiera länk