Kommunpolitiken

Kampen fortsätter!

Det är uppenbart att det finns ett avstånd mellan EU och ”småfolket” där de demokratiska bristerna är uppenbara. Piratpartiet blev valets mittpunkt med fokusering på en generation som fått Internetövervakning och fildelningsdomar nedkörda i halsen. En liten tröst i misären var sverigedemokraternas uteblivna mandat.

Men livet går trots allt vidare. Nya debatter kommer äga rum, flyblad delas ut, affischer att sättas upp och insändare skrivas. Men det kommande riksdagsvalet 2010 avgör allt. Det är då vi måste slipa våra argument och sätta in alla våra krafter för att få bort den borgerliga regeringen som förstört så otroligt mycket. Lyckas vi inte väntar ytterligare fyra svåra år.

Det må vara tungt att vara EU-moståndare i dessa tider men vi är det ändå med tanke på EU:s stormaktsambitioner och alla svikna löften om alliansfrihet, kollektivavtal och demokrati. Vi är EU-motståndare med förhoppning om att en dag få lämna unionen, om möjligheten att en dag återfå vår förlorade självständighet som nation.

Kort sagt: kampen fortsätter – för socialism, för människovärde och för demokrati.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk