Nyheter

Vårt valprogram 2010

I år är det valår. Det tar vi både på allvar och skoj. Vi i den nuvarande V-gruppen i Trollhättan har atgit våra uppdrag på ytterst allvar i den mån som det har gått. Vi fick bara 3 mandat förra valet, då hamnade vi i en situation där vi inte kunde vara med och påverka som vi ville, men vi har ändå kämpat för några frågor och detta genom att lägga fram yrkanden eller protokollsanteckningar eller motioner. 

De frågor som vi har engagerat oss i, är bl.a skolan, integrationen, stadsplanering, och hållbart samhälle. De frågor som berör våra ungdomar, som utbilding , jobb och bostad ligger i hög kurs hos oss. Vi har varit med och stoppat byggandet av konferensanläggning på Spikön. Vi har ett eget förslag när det gäller stadsplaneringar. Vi har även ett eget förslag till skolorganisation. Vi vill ha färee rektorer med starkare arbetslag med mera rsurser och befogenheter. 

Under ganska lång tid har vi med hjälp av våra medlemmar och även våra sympatisörer skrivit fram vårt lokala valprogram (2010) som kommer att publiceras på denna site.  

Vårt medlemsantal har utökats med 70%, vilket är ett bevis på vårt demokratiska och ansvarsfulla sätt och driva vår politik i Trollhättan.

Inför årets val hoppas vi på ett bättre stöd i från våra kära trollhättebor, för utan deras stöd har vi ingen möjlighet att driva vår politik i Trollhättan.

Ett sätt för att hjälpa oss är att delta i våra medlemsmöten och så småingom gå med vårt parti. Vårt nästa medlemsmöte äger rum torsdagen den 3/6 kl:18.00. Vättela_70x70_16_110x110rmt välkommna. .

Ett sätt för att hjälpa oss är att delta i våra medlemsmöten och så småingom gå med vårt parti. Vårt nästa medlemsmöte äger rum torsdagen den 3/6 kl:18.00. Värmt välkommna. .

Dela den här sidan:

Kopiera länk