Nyheter

Ett öppet brev till kära trollhättebor

 Nu är valet över men vi kämpar vidare till en ordentlig seger

Jag vill tacka  Er alla som har röstat på oss i Trollhättan. Jag vill okså tacka mina fantastiksa kamrater och valarbetare som  gav allt de kunde för vårt parti. Vi   förväntade oss  ett mycket bättre valresultat, för vi har jobbat mycket hårt under de senaste fyra  Vi kommer att fortsätta och jobba ännu hårdare tills vi vinner.

Jag har några frågor till dem som valde och inte rösta på oss.

  •  Tycker ni  inte att skolan är viktig? Det tycker mina elever. Vi var och är det enda partiet i Trollhättan som ville och vill satsa på skolan .
  • Vi vill minska arbetslösheten för de unga och invandrare
  • Vi vill satsa på ett atrktivt Trollhättan
  • Vi vill satsa på itegrationen och minska SD´s framgångar

Följ med osspå vår resa under de kommande 4 åren. Kom med era synpunkter och rösta på oss utirfån det vi har gjort och vill göra. Vi använder inga fula knepp och ingen lurig propagada. Jag hoppas att vi kan få ditt stöd nästa val.

Om våra vallöfen kan ni läsa under ikonerna våra vallöften och valplattform.

Skriv en kommentar