Aktiviteter

Vinterns stora studiesatsning i norra Älvsborg

Studieträff

Lördagen den 5 november startar studiecirkel ”På trösklen till morgondagen”. Första träffen kommer att hållas i Vänersborgs Folkets Hus mellan kl. 13.00 och 16.00 under temat Vad har format vårt parti och vår politik och vad vill vi i framtiden?
Inbjuden föreläsare är Patrik Helgeson, aktiv i Göteborgsdistriktet och ordförande för Svenska Spanienfrivilligas Vänner.
För att samtliga deltagare ska få varsitt exemplar av boken måste anmälan till studiecirkeln göras senast 23 oktober.
Anmäl dig till [email protected]

Fest

I samband med första träffen bjuder Vänersborgsföreningen in till en studiefest med mat och underhållning från kl. 17.00. Anmälan till denna fest görs till Åsa Olin senast 30 oktober. Anmäl till dig via 0768-652023
Andra träffen går av stapeln 7 december. Då får vi besök av riksdagsledamoten och partiledarkandidaten Ulla Andersson som kommer att hålla en föreläsning om ekonomisk politik i allmänhet och vänsterns ekonomiska politik i synnerhet.

Skriv en kommentar