Nyheter

Det nya året – 2012

Vi vill tacka alla för ett underbart år. Nu väntar nya utmaningar. Här är lite av det som kommer hända under 2012:

Kongress 5-8 januari

Här kommer vi att fatta beslut om partiets framtid. På dagordningen finns bl.a. förslag till strategidokument som har sitt ursprung i Framtidskommissionens arbete samt ändringsförlag på Partiprogrammet. Vi kommer att välja en ny ledning för partiet och diskutera och besluta i frågan om delat ledarskap. Läs mer här.

Årsmöte 25 februari

Årsmötet för Trollhättans partiförening kommer att äga rum lördagen den 25/2 kl:12,00 i lokalen. Inför detta möte måste nomineringarna till den nya styrelsen skickas till våra valberedare: Kaj Jokitulppo [email protected] och Kokab Faris [email protected]. Sista datumet för nomineringarna är fredagen den 17/2. Glöm inte och fråga den personen du nominerar. Man kan nomineras sig själv också. Ett viktigt möte då vår ordförande Fahimeh Nordborg lämnar sin post:

Jag ställer inte upp som ordförande längre, för att vi har fått många duktiga kamrater som är aktiva och vill ta mer ansvar och uppdrag i vår förening, och jag vill dessutom ha mer tid till det politiska arbetet.

Temadag om miljö 25 februari

Lördag 25 februari 2012 kommer distriktet att anordna en utbildningsdag med miljötema, bl a om vilka miljökrav man kan ställa vid upphandling i offentlig verksamhet. Konferensen kommer att hållas i Borås och alla intresserade är välkomna att delta. Mer information och inbjudan kommer senare.

Vänsterpartiet Älvsborgs årskonferens 31 mars

Äger rum lördagen 31 mars 2012 på Fristad folkhögskola. Trollhättan kommer skicka ett antal ombud. Är du intresserad av detta skickar du intresseanmälan till vår lokala styrelse. Motioner som skall behandlas av årskonferensen skall vara inlämnade till distriktsexpeditionen senast 20 februari 2012. Läs mer om vårt distrikt här.

Skriv en kommentar