Nyheter

Årsmöte 2013

1526889_10151831577841078_1203438804_n
Tobias Sandberg valdes på nytt till ordförande i Vänsterpartiet Trollhättan

I helgen avslutades Vänsterpartiet i Trollhättans årsmöte. Ny styrelse valdes och listan till kommunfullmäktige inför valet 2014 spikades.

Årsmötet hade äran att ha Annette Ternstedt från Bengtsfors som mötesordförande. Anette är politiskt aktiv i regionfullmäktige och sitter i distriktsstyrelsen.

Annette säger att hon blev imponerad av vår verksamhet och hur långt framme vi är i vår valplanering.

Fullmäktigelistan

Vänsterpartiet i Trollhättan kan stolt visa upp en stark lista med 50% kvinnor. Det är även en kvinna som toppnamn nämligen Fahimeh Nordborg.

– Det känns smickrande och ger ny energi inför valarbetet, säger Fahimeh.

Nytt är att på andra plats står Tobias Sandberg, tredje är Eva Sandberg och fjärde plats Mattias Foldemark. Listan i sin helhet kommer snart publiceras.

Valberedningen för fullmäktigelistan bestående av Eva-Lisa Andersson och Mikael Svenn hade gjort ett strålande jobb. De avtackades med blommor och applåder.

Styrelsen

Tobias Sandberg valdes på nytt till ordförande för partiföreningen.

– Jag tackar Vänsterpartiet i Trollhättan för att få fortsätta ytterligare år som ordförande och en hedrande andra plats på listan till kommunfullmäktige. Nu börjar valrörelsen, Solidaritet och medmänsklighet – istället för girighet!, säger Tobias.

Nya i styrelsen är två relativt nya medlemmar Thomas Blomkvist, tidigare aktiv socialdemokrat samt Mayson Mourson. Båda går in som ersättare.

Från den avgående styrelsen avtackades även Bengt Johansen samt Olof Annas och Kokab Faris från valberedningen.

Den nyvalda styrelsen består i övrigt av Mikael Svenn, Salima Daidan, Mattias Foldemark, Fahimeh Nordborg, Kent Hörnlund, Eva Sandberg och Tobias Sandberg. Revisorer är Anna Foldemark Lanhage och Jonas Tilhon. Valberedare är Eva-LIsa Andersson, Bengt Johansen och Lars Axelsson.

Dela den här sidan:

Kopiera länk