Nyheter

Vänsterpartiet Trollhättan söker politisk sekreterare

Som politisk sekreterare stödjer du de förtroendevalda inom sakpolitiska områden. I uppdraget ingår att både arbeta strategiskt och långsiktigt men även hantera dagsaktuella politiska ärenden. Du är en viktig resurs att utveckla Vänsterpartiets politik i Trollhättan. Du kommer att arbeta tillsammans med Vänsterpartiets Kommunalråd och med den lokala ledningsgruppen, och du kommer även att samarbeta med kollegor i andra samarbetspartier.

Vi söker dig som har ett helhjärtat engagemang i Vänsterpartiets hjärtefrågor i så väl välfärds- och jämställdhetsfrågor som miljö och klimatfrågor. Särskild vikt läggs på att du kan formulera dig väl i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Du är kreativ, har god organisationsförmåga och är noggrann vid research. Du trivs med att arbeta självständigt men är också en bra lagspelare. Du får gärna vara högskoleutbildad. Erfarenhet från politiskt arbete eller uppdrag inom Vänsterpartiet samt inom kommunikation och media är meriterande. Likaså kännedom om utmaningarna som finns i Trollhättan med omnejd.

Anställningen är 25 % av en heltidsanställning på 100 % fr.o.m 2016-09-01 fram till 2018-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning. Kollektivavtal finns och arbetstiden är oreglerad. Arbetsplatsen är i Trollhättans Stadshus och heltidslönen är i enlighet med reglementet för arvoden och ersättningar till förtroendevalda i Trollhättan, 55 % av Kommunstyrelsens ordförandes arvode.

Sista ansökningsdag är 2016-08-8, intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden.

Personligt brev och CV skickar du via e-post eller brev till:
E-post: [email protected]

Vänsterpartiet Trollhättan
Box 262
461 26 Trollhättan
Märk kuvertet med “Trollhättan Politisk sekreterare”

Vill du veta mer är du välkommen att ringa eller mejla till Kommunalrådet Fahimeh Nordborg:
E-post: [email protected]
Tfn: 0705 41 19 06, eller 0520 49 54 41.

Skriv en kommentar